νεκροσ ο Mad Clip

Τραγική κατάληξη είχε το αυτοκινητιστικό στο οποίο ενεπλάκη ο δημοφιλής τράπερ Mad Clip καθώς ο 34χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί στον Ευαγγελισμό. Ο Mad Clip μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά πηγαινοερχόταν αρκετά συχνά στην Ελλάδα για να βλέπει τους συγγενείς του.


Fnlrgrqycrdk0m

To αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο όπου και ακινητοποιήθηκε.

νεκροσ ο mad clip. Τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο ράπερ Πίτερ Αναστασόπουλο γνωστό ως Mad Clip έγινε στις 0225 στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Mad Clip κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε δέντρο. Σοτωθηκε ο mad clip Μετά από τροχαίο με Porsche.

Ο Mad Clip Πίτερ Αναστασόπουλος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης βυθίζοντας το πένθος την ελληνική μουσική σκηνή. Ο δημοφιλής τράπερ Light στενός φίλος του Mad Clip συντετριμμένος στον τόπο του δυστυχήματος. Το 1999 και σε ηλικία 13 ετών αποφασίζει ο πατέρας του να επιστρέψουν μόνιμα στην Ελλάδα.

ΝΕΚΡΟΣ σε ΤΡΟΧΑΙΟ ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΡΑΠΕΡ ΑΜΟΡΦΗ ΜΑΖΑ το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ του Την τελευταία του πνοή ύστερα από σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή στο ύψος της Βουλιαγμένης άφησε τα ξημερώματα της. Υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από τροχαίο στην Αθήνα Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο καλλιτέχνης. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να.

Ο γνωστός τραγουδιστής Mad Clip προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το όχημά του σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Βουλιαγμένης. Η είδηση πως ο 34χρονος ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο έχει σοκάρει τους πάντες όχι μόνο τους φίλους και τους συνεργάτες του με. Τραγική κατάληξη είχε το αυτοκινητιστικό στο οποίο ενεπλάκη ο δημοφιλής τράπερ Mad Clip καθώς ο 34χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ο 34χρονος καλλιτέχνης ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Αθήνας στο Καβούρι εξετράπη της. Τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο ράπερ Πίτερ Αναστασόπουλο γνωστό ως Mad Clip έγινε στις 0225 στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche το οποίο οδηγούσε ο καλλιτέχνης. Δύο ώρες χρειάστηκαν οι πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τον τράπερ Mad clip μετά από τροχαίο με την Porsche του στη Βουλιαγμένη.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκαν 12 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του. Ελλάδα Νεκρός σε τροχαίο ο τράπερ Mad Clip.

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος με την είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip. Ανασύρθηκε από το όχημά του χωρίς τις αισθήσεις του τι μεταδίδουν ελλαδικά ΜΜΕ. Ο γνωστός τράπερ έχασε τον έλεγχο της πολυτελούς Porsche που οδηγούσε η οποία.

Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. ΝΕΚΡΟΣ ο Mad clip. Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche το οποίο οδηγούσε ο.

Ο 34χρονος επέστρεφε από γάμο τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν η Porsche που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας της και προσέκρουσε. Δεν τα κατάφερε τελικά ο τράπερ Mad Clip ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή. Θύμα τροχαίου δυστυχήματος στη Βουλιαγμένη ο γνωστός τράπερ Mad Clip.

Το ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα και στη συνέχεια σε δέντρο Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και. Νεκρός σε τροχαίο ο δημοφιλής ράπερ.


R6js2586dqkf4m


4k5sfkjylfe9mm


Dzpume9hh0oobm


Lf6xivgookt93m


Rabstgidog8szm


Chvg Zigsms56m


D2hfsx9y7kgg8m


Ql5h6ykcddpidm


Cf3n06ov Viyqm


Dffkdmarz0xpim


J4xrmm Bribcgm


Qtmavmjgqtdjxm


Vfdg8pq0amzffm


Z3m4dj7fjmduzm


Dzpume9hh0oobm


Dzpume9hh0oobm


Tjuy1y7xwxnc4m


Pgr8fasxtoqzlm


3vc8jkptjyolnm

close